Your Unilabs Speak Up Help Line

Mikä on Speak Up -tukipalvelu?

Unilabsin luottamuksellista Speak Up -raportointityökalua hallinnoi riippumaton kolmas osapuoli, One Trust. Speak Up on voimassa olevan väärinkäytösten paljastamista koskevan lainsäädännön mukainen. Se tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön ilmoitusten keräämistä, tallentamista ja lähettämistä varten.

Miksi minun pitäisi tehdä ilmoitus?

Pyrimme luomaan Unilabsissa myönteisen ja luotettavan ympäristön. Tämän sekä Care BIG -arvojemme ja -mantramme noudattamiseksi yhteinen velvollisuutemme on toimia aina eettisesti. Yrityksen väärinkäytökset voivat uhata koko organisaatiomme toimeentuloa. Tarjoamme käyttöösi turvallisen ympäristön, jossa voit huoletta ilmoittaa väärinkäytöksistä ja epäeettisestä käytöksestä.

Mistä asioista voin tehdä ilmoituksen?

Speak Up -tukipalvelun kautta työntekijämme voivat ilmoittaa kaikista käytännesääntöjemme tai konsernimme toimintaperiaatteiden rikkomuksista.

Kenelle muulle voin ilmoittaa huolenaiheistani?

Suosittelemme ilmoittamaan huolenaiheistasi haluamasi kanavan kautta esimiehelle, muulle johtoryhmän jäsenelle, henkilöstö-, laki- ja vaatimustenmukaisuustiimille, konsernin lakiasiainjohtajalle, henkilöstöjohtajalle tai toimitusjohtajalle.

Unilabs ei aseta sinua kohtaan vastatoimia vaikka ilmoitus osoittautuisi virheelliseksi, jos ilmoitat epäillystä rikkomuksesta hyvässä uskossa.

Huomaa kuitenkin, että tahallisesti väärien tai harhaanjohtavien tietojen antamista ei suvaita.

Esitä kysymys

Jos sinulla on kysyttävää tai tiedusteltavaa eettisistä periaatteistamme ja sääntöjen noudattamisesta tai yrityksemme toimintaperiaatteista, voit esittää kysymyksen nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Esimerkkikysymys:

Voinko ottaa vastaan lahjan toimittajalta, jonka kanssa yritykseni aikoo tehdä kauppoja?

Esitä kysymys

Raportoi tapahtumasta

Tämän järjestelmän avulla on helppo ilmoittaa kaikista todellisista tai epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka voivat liittyä Unilabsiin, olipa kyse henkilöstöstämme tai meille tai puolestamme työskentelevistä kolmansista osapuolista.

Napsauta alla olevaa painiketta aloittaaksesi raporttisi luomisen, niin esitämme sinulle muutamia kysymyksiä tapauksesta.

Tällöin raporttisi käsittelee suoraan Unilabsin keskitetty/maailmanlaajuinen laki- ja vaatimustenmukaisuus- tai henkilöstötiimi, joka on kehittänyt perusteellisen asiantuntemuksen tutkimuksista. Tämä prosessi takaa tiukan luottamuksellisuuden ja raportin nopean käsittelyn.

Jos haluat raportoida paikallisesti, lähetä raporttisi suoraan paikalliselle laki- tai henkilöstöosastolle.

Aloita

Tarkista tila

Voit tarkistaa raporttisi tai kysymyksesi tilan käyttämällä yhteysnumeroa ja salasanaa, jonka loit lähettäessäsi raportin tai kysymyksen.

Tarkista Tila

Soita meille

Jos haluat keskustella luottamuksellisesti, soita meille. Edustajamme auttaa sinua mielellään.

(800) 461-9330

Valitse sijaintisi alla olevasta luettelosta maallesi määritetylle kansainväliselle numerolle. Jos maatasi ei ole luettelossa, saat lisäohjeita napsauttamalla tätä.

Huomaa, että tämä ei ole hätänumero. Jos kyseessä on henkeä uhkaava tilanne, ota yhteyttä paikallisiin viranomaisiin.